Dobila čestitku za rođendan od oca koji je umro prije 5 godina
Foto: Tviter

Dogovorio se sa lokalnim cvjećarom

Dobila čestitku za rođendan od oca koji je umro prije 5 godina

Bejli Selers iz Noksvila, SAD, jedva je zadržala suze kada je na svoj 21. rođendan primila čestitku, i to od oca Mikea koji je umro prije pet godina od raka gušterače, nekoliko mjeseci prije njenog 17. rođendana.

Znao je da će umrijeti pa se pobrinuo da njegova draga djevojčica dobije cvijeće i čestitku svake godine za njen rođendan i kada njega više ne bude. Sve je dogovorio s lokalnom cvjećarom prije smrti.

„Kada sam otvorila čestitku, u isto vrijeme sam se zaledila i osjetila neopisivu sreću. Nakratko sam imala osjećaj da je moj otac tu kraj mene“, ispričala je Bejli za CNN.

Ali ova čestitka je nešto drugačija i tužnija od prethodnih, nažalost, napisao je da je posljednja:

Bejli, ovo je moje posljednje pismo tebi dok se ponovno ne susretnemo. Ne želim da zbog mene proliješ više niti jednu suzu, moja djevojčice. Ja sam na boljem mjestu i ti ćeš uvijek biti moj najdragocjeniji dragulj koji sam dobio. Tvoj je 21. rođendan i želim da uvijek poštuješ svoju majku i ostaneš vjerna sebi. Budi srećna i živi punim plućima. Ja ću uvijek biti uz tebe kroz sve tvoje životne prekretnice. Samo pogledaj oko sebe i bit ću tu.Volim te Bu Bu i srećan ti rođendan!!! Tata

Kaže kako je postala jako depresivna nakon očeve smrti. Odlučila je da studira psihologiju kako bi jednog dana pomagala ljudima kojima će biti teško, kao što je njoj bilo. Vjeruje kako bi njen otac bio ponosan na nju, prenosi Radio Sarajevo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.