DPS Bar: Veličanstvena pobjeda, Barani potvrdili privrženost evropskom putu CG
DPS Bar

DPS Bar: Veličanstvena pobjeda, Barani potvrdili privrženost evropskom putu CG

Iz opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Bar zahvalili su svim sugrađanima koji su juče iskoristili svoje biračko pravo, i potvrdili snažnu privrženost modernoj politici i evropskom putu Crne Gore.

Prema preliminarnim rezultatima DPS je u Baru osvojio  34.6% podrške izašlih birača odnosno 15 mandata i u toj opštini može formirati vlast sa tradicionalnim koalicionim partnerima.

"Predvodnik na tom putu je Demokratska partija socijalista, koja je juče u Baru ostvarila sjajan izborni rezultat, osvojivši petnaest mandata. Ovo predstavlja uvećanje u odnosu na rezultat sa lokalnih izbora iz 2014. godine za dva mandata, ili gotovo 15%. Posebno smo ponosni na činjenicu da vladajuća koalicija u Baru, koja je do juče imala devetnaest, danas broji dvadeset osam mandata, što je pokazatelj ne samo ubjedljivosti izborne pobjede, već i nepokolebljivog snaženja koncepta građanske Crne Gore", saopšteno je iz barskog DPSa.

U prilog tome, kako su dodali, slikovito svjedoči i podatak da su "retrogradne političke snage, poput Demokratskog fronta i SNP-a, u odnosu na prethodne lokalne izbore kada su imali zbirno dvanaest mandata, ovoga puta osvojili tek dva".

Sa zadovoljstvom konstatuju da su jučerašnji lokalni izbori u Baru, ali i u drugim opštinama širom Crne Gore, potvrdili apsolutnu dominaciju politike koju personifikuje Demokratska partija socijalista, i istovremeno donijeli sunovrat nazadne, antidržavne politike, na kojoj počiva većina crnogorske opozicije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.