Vujović: Velika prekompozicija unutar opozicije, DF više nije lider
Vujović, foto:CEMI

Izuzetan rezultat DPSa

Vujović: Velika prekompozicija unutar opozicije, DF više nije lider

Prema riječima analitičara Zlatka Vujovića, Demokratska partija socijalista je napravila izuzetan rezultat na lokalnim izborima. Ocjenjuje da je došlo do prekompozije u opoziciji.

Vujović je kazao da je DPS napravio izuzetan rezultat, u odnosu na ono što se očekivalo u Podgorici.

“Uspjeli su da nadoknade veliki gubitak sa parlamentarnih izbora. Predsjednički izbori su bili nagovještaj da su oporavili taj rezultat. Došlo je do velike prekompozicije unutar opozicije, DF više nije lider opozicije, sad je to koalicija Demokrata i URE, oni su ostvarili značajan rezultat u brojnim opštinama uključujući i Podgoricu”, naveo je Vujović.

On kaže da je opozicija ostvarila lošiji rezultat od očekivanog i da nikako ne mogu biti zadovoljni.

“Dugotrajan bojkot parlamenta ih je lišio pristupa medijima, sa druge strane ako niste prisutni u medijima makar kroz rad Skupštine, morate da imate puno sredstava za rad sa biračima”, zaključio je Vujović.

Vujović smatra da su izbori pokazali da opozicija nikako ne može da izađe iz svog tradicionalnog biračkog tijela.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.