Intimna ispovijest djevojke: Iz osvete sam zavela njegovog oca, sad mi prijeti
Ilustracija

Intimna ispovijest djevojke: Iz osvete sam zavela njegovog oca, sad mi prijeti

U kolumni britanskog nedjeljnika "The Sun" objavljena je nesvakidašnja ljubavna priča.

Anonimna djevojka poslala je svoju intimnu ispovijest, prenosi B92.

"To je bila najgora odluka u mom životu i sad mi prijeti da će reći mom dečku ako opet ne spavam s njim. Prije dva mjeseca dečko me za 22. rođendan odveo u prelijepi restoran. On ima 23 godine. Poslije toga smo otišli kod njega na malo rođendanskog seksa koji je bio fantastičan. Sljedeće jutro sam doživjela šok. Rekao mi je da ima nešto da mi kaže. Bila sam zaprepašćena kad mi je priznao da se viđa s još dvije žene i da s njima ima odnose. Rekao mi je da mu je žao i da je shvatio da sam ja ona s kojom želi da bude. To je bio i razlog zašto mi je priznao druge veze. Htio je novi početak. Ne da sam bila ljuta, nego sam poludjela. Rekla sam mu da mi pozove taksi i otišla sam iz stana. Cijeli dan me je zvao i slao poruke, ali ja sam ga ignorisala. To veče sam nazvala njegovog tatu i pitala ga je li za piće. Bio je iznenađen, ali je pristao. On ima 43 godine, ali izgleda mnogo mlađe. On i mama od mog dečka su razvedeni godinama", pisala je ova djevojka koja se ubrzo našla sa dečkovim ocem.

Ona je priznala šta je njegov sin uradio, na šta je tata strasno poljubio.

Pitao je da li bi htjela da odemo kod njega i ona je pristala.

"Nabacivao mi se. Rekao mi je da je znao da je samo pitanje vremena kad ću shvatiti da želim njega, a ne njegovog sina. Poslije toga mi se i nije baš sviđao, ali sam pristala na seks. Bila sam na ivici suza i nisam mogla da dočekam da pobjegnem iz stana. Te iste večeri sam se pomirila s dečkom. Iako zna da smo ponovo zajedno, njegov tata mi stalno šalje poruke i traži da se ponovo nađemo. U zadnjoj poruci mi je čak i prijetio. Napisao je da će sve reći svom sinu ako ne pristanem na seks", napisala je ova djevojka koja posle svega želi da nastavi sa svojim izabranikom.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.