Marković: Nove lokalne vlasti da rade za bolji životni standard građana
Marković glasao, foto:AA

Lokalni izbori

Marković: Nove lokalne vlasti da rade za bolji životni standard građana

Crnogorski premijer Duško Marković glasao je danas u Podgorici, na biračkom mjestu 7A.

Marković je kazao da nove lokalne vlasti, koje budu izabrane danas, treba da realizuju brojne zahtjeve, među kojima je i bolji životni standard. 

2018052723058717434111323WebFoto:Anadolija

"Vjerujem da će danas izborni dan proteći u najboljem redu, da će građani biti u prilici da na slobodan i demokratski način biraju vlast u deset opština i gradskoj opštini Golubovci, s ciljem da nove lokalne vlasti odgovore zahtjevima građana i njihovim interesima, a to je bolji standard, veći kvalitet života, investicije i razvoj. Vjerujem da je izborna kampanja, koja je po meni bila korektna i fer, koju je obilježilo predstavljanje programa, a manje obračun političkih protivnika između sebe, biti podsticajna da danas imamo dobar izborni dan, u skladu s političkim sistemom i da večeras samo konstatujemo izbornu volju građana i da radimo ono što je obaveza svih, da bolje živimo nego što je to danas, da kvalitetnije valorizujemo naše resurse i da naše gradove i zemlju učinimo srećnijom i bogatijom nego što je danas", kazao je Marković, prenosi agencija Anadolija.

Vlast u glavnom gradu može birati 134.991 građanin sa pravom glasa. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.