Demokrate i URA: Naš zadatak je da ih smirenošću politički nokutiramo
ilustracija

Demokrate i URA: Naš zadatak je da ih smirenošću politički nokutiramo

Demokrate i URA pozvale su danas međunarodne diplomatske predstavnike u Crnoj Gori da reaguju na, kako su kazali, divljanje organizovane kriminalne grupe u režiji DPS.

"Poštovani predstavnici međunarodne zajednice u Crnoj Gori, molimo Vas da ovaj naš poziv doživite veoma ozbiljno kako bi bolesni naumi Demokratske partije socijalista bili na vrijeme spriječeni", saopštili su iz ovih partija povodom izbornih nepravilnosti koje su evidentirali.

Pozvali su sve građane da demokratski, olovkom u ruci, osmjehom na licu izignorišu, kako su naveli,  provokacije DPS-a.

"DPS gubi ove izbore, zato su nervozni i nestrpljivi. Naš je zadatak da ih smirenošću i osmjehom politički nokautiramo", naveli su u saopštenju.

Prava Crna Gora: Hitno potreban sastanak opozicije

Iz Prave Crne Gore su kazali da su dešavanja u Podgorici i ostalim gradovima gdje se održavaju izbori skandalozno ponašanje partijskih vojnika i aktivista DPS-a koji u blizini biračkih mjesta, u specijalno formiranim paralelnim štabovima šire strah ali i vrše nezakonitu i kriminalnu kontrolu onih koji izlaze na birališta.

"Riječ je o do sada neviđenom tržištu ličnih karata.Pozivamo sve nadležne da hitno reaguju i spriječe ovo bezakonje. Sa druge strane vrlo skromno pozivamo prijatelje iz opozicije da ne čekamo mirno zatvaranje biračkih mjesta i da porazmislimo da se što prije sastanemo na bilo kom mjestu i usaglasimo dalje korake, jer ovo što se dešava tokom čitavog dana je neizdrživo i otvara pitanje priznavanja rezultata izbora", saopštili su iz te partije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.