DPS PG: Koalicija Demokrate - URA planira akciju izazivanja incidenata

"Građani da ne nasijedaju na provokacije"

DPS PG: Koalicija Demokrate - URA planira akciju izazivanja incidenata

Članovi rukovodstva Koalicije i URA, po scenariju koji su i sami najavili prije tri dana, svjesni činjenice da gube izbore u Podgorici, provokacijama pokušavaju da nanesu štetu izbornom procesu i izazovu što veći broj incidenata u gradu, navodi se u saopštenju Opštinskog odbora Podgorica Demokratske partije socijalista.

"U posjedu smo informacije da je plan lidera ove koalicije, Bečića i Abazovića, da u završnoj fazi izbornog dana, u popodnevnim časovima, krenu intenzivne aktivnosti kojima bi se aktivisti DPS-a provocirali, i to tako što će dio rukovodstva ove koalicije, baš kao što je danas učinjeno na Koniku u prisustvu Luke Rakčevića, upadati ljudima na posjede, "tragati" za aktivistima DPS, snimati ih telefonom, unositi im se u lice, vrijeđati ih, a sve sa ciljem da se izazove neki teži incident i isprovocira reakcija naših članova", navodi se iz OO DPS Podgorica.

Dodaju i da su očekivali tako nešto.

"Ovim putem ih upozoravamo, da smo očekivali ovakav scenario i da ga je predsjednik Odbora DPS Glavnog grada Vladan Vučelić upravo i najavio na konveciji u Podgorici. Očajnički potezi koje ponavljaju na svakim izborima, samo ih diskfalifikuju u očima njihovih glasača, iako se oni uzaludno nadaju da će smišljenim incidentima motivisati birače da im povjere glas", kažu iz DPS-a.

Oni su i pozvali građane da ne nasijedaju na provokacije koje dolaze iz redova dijela njihove političke konkurencije i da slobodno, bez pritiska iskoriste svoje biračko pravo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.