Prosinečki: Protiv Crne Gore će biti emocija, želimo da razveselimo publiku
Robert Prosinečki, foto: AA

Prosinečki: Protiv Crne Gore će biti emocija, želimo da razveselimo publiku

Opraštaju se tri naša najveća igrača, koja su uradili velike stvari za reprezentaciju i u sjutrašnjoj utakmici sa Crnom Gorom biće vjerovatno emocija, rekao je Robert Prosinečki, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine.

"Igrači su gotovi s nastupima u klubovima i ligama, ali nastojaćemo da odigramo dobro i da razveselimo publiku. U oba meča, sa Crnom Gorom, potom i Korejom, nastojaću šansu pružiti svim pozvanim igračima. Vjerujem da ćemo se pokazati u najboljem svjetlu pred posljednje dvije provjere pred start Lige nacija u septembru", istakao je Prosinečki, koji nije skrivao karte i otkrio sastav koji će, nakon svečarskog dijela utakmice, suprotstaviti Crnogorcima:

"Šehić, Todorović, Vranješ, Bičakćić, Nastić, Cimirot, Pjanić, Sarić, Kodro, Džeko i Višća. Vjerujem i da će sutra biti puno publike na stadionu, da na dostojanstven način ispratimo Vedada Ibiševića, Emira Spahića i Zvjezdana Misimovića od aktivnog igranja za reprezentaciju. Odigraće po 20 minuta, a onda će igrati ova ekipa koju sam spomenuo”.

Reprezentativci BiH večeras su trenirali na stadionu ”Bilino polje” u Zenici gdje će sjutra, 28. maja, od 18 sati odigrati prvu prijateljsku utakmicu sa Crnom Gorom.

Prvog juna BiH će u Seoulu igrati test meč s Južnom Korejom, učesnikom predstojećeg Svjetskog prvenstva koje će se odigrati od 14. juna do 15. jula u Rusiji. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.