Horoskop za Jun: Jarčeve čeka nova ljubav, Strijelčeve veoma pozitivne promjene
ilustracija, foto:Shutterstock

Mjesec ljubavi

Horoskop za Jun: Jarčeve čeka nova ljubav, Strijelčeve veoma pozitivne promjene

Ljeto je vrijeme ljubavi, a mjesečni horoskop za jun 2018. godine donosi zanimljive i uzbudljive trenutke baš na emotivnom planu! Kada je posao u pitanju otvaraju se nove šanse, dok će se neka stara poglavlja konačno zatvoriti.

Saznajte šta vas očekuje u junu 2018. kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje.

happycouple

ilustracija

Ovan

Posao: Od 5. do 19.juna, što je značajan dio mjeseca, Merkur će biti u tranzitu kroz Blizance, koji je u vašoj trećoj kući koja označava komunikacije i odnose sa drugima. Zbog toga možete očekivati da će vam cio mjesec biti u znaku prosperiteta na ovom planu, bez obzira da li se radi o poslovnim ili ličnim kontaktima i odnosima.

Odlična komunikaciona energija će vam posebno biti dragocjena ukoliko imate neke nerazjašnjene odnose sa članovima porodice, pa je jun idealan mjesec da ih konačno izgladite.

Kada su vaši planovi za budućnost u pitanju, naročito oni koji se tiču finansijskih ulaganja, nemojte brzati i nemojte očekivati da se sve mora riješiti sad i odmah – dopustite Univerzumu da se pobrine za vas i ne brinite – sreća će biti na vašoj strani.

Ljubav: Kako je jun početak sezone ljetnjih godišnjih odmora, zvijezde vam poručuju da bi baš u ovom mjesecu mogli da otputujete negdje, odmor će vam prijati. Družite se sa prijateljima, i provodite što više vremena sa voljenom osobom. Na planu ljubavi nema nekih turbulencija –mirna luka.

Zdravlje: Zdravlje će vas dobro služiti.

happycouple38081280x0

ilustracija

Bik

Posao: Za sve rođene u znaku Bika predstoji mjesec u kom su mogući značajni događaji i brojni preokreti. Naime, Sunce, Merkur, Venera, Mars i Saturn će se naći u vaše prve tri kuće, što znači da je konačno došlo vrijeme da pretresete svoj identitet.

To znači da konačno treba da budete iskreni prema sebi – da li ste zadovoljni svojim životom,koji su vam prioriteti, da li ste zadovoljni poslom kojim se bavite. I, što je najvažnije, da li dajete sve od sebe kako na poslovnom planu, tako i po pitanju porodičnih odnosa.

Ono što je dobro jeste da će svi odgovori do kojih ćete doći za vas značiti važan preokret i konačno jasno kristalisan cilj ka kojem ćete početi da težite, a riješiće vas stresa i osjećaja neizvesnosti, jer ste imali utisak da tumarate po mraku. Jun je mjesec kada ćete konačno izaći iz svoje komfor-zone!

Ljubav: Dramatično će biti i na ljubavnom planu - sa partnerom ćete konačno definisati šta je to što želite. Slobodni Bikovi mogu da se nadaju zanimljivom poznanstvu u drugoj polovini mjeseca.

Zdravlje: Što se zdravlja tiče, zvijezde poručuju da je vrijeme da se fizički aktivirate.

blinddate

ilustracija

Blizanci

Posao: Mnogi Blizanci će u ovom mjesecu slaviti svoj rođendan, što će im donijeti dobru energiju i dobro raspoloženje. To će osobama rođenim u ovom znaku odlično poslužiti da se malo zabave i da pobjegnu od obaveza kojih je u prethodnom periodu bilo preko glave.

Horoskop Blizancima poručuje da je jun 2018. godine mjesec u kom slobodno mogu da budu malo manje strogi prema sebi, kada je vrijeme da pauziraju od brojnih obaveza i projekata koje su sebi stavili na grbaču, i da moraju malo da misle i na sebe.

Idealno bi bilo kada biste uspjeli da otputujete. Takođe, i za vas je vrijeme da izađete iz komfor-zone i da krenete da funkcionišete izvan standardnog kalupa. Prijaće vam i imaćete osjećaj da konačno dišete punim plućima. Jun je takođe idealno vrijeme da upišete neki kurs koji ste oduvek želeli i da ovladate novim vještinama.

Ljubav: Slobodno vrijeme kojeg ćete konačno imati više nego inače će vas natjerati da se zamislite nad pojedinim sopstvenim postupcima, i da uvidite u čemu ste griješili u odnosu sa drugim ljudima.

Kada su ljubavne veze u pitanju, jun bi mogao da bude prekretnica za one koji razmišljaju o sljedećem koraku, ali i za one koji su nezadovoljni u odnosu sa partnerom, što će u ovom slučaju vjerovatno značiti raskid. Slobodni Blizanci ne treba da ulaze u ozbiljne veze, jun je mjesec za zabavu, putovanja i izlaske.

Zdravlje: Tokom juna ne morate da brinete za zdravstvene probleme.

ljubavpar

ilustracija

Rak

Posao: U junu će kod osoba rođenih u ovom znaku biti dominantan Saturn, što znači da je vrijeme za osamljivanje i za introspekciju – Rakovima predstoji težak zadatak da konačno utvrde šta je ono što žele od života. Tačnije, od toga koliko budete sposobni da oslušnete sebe, svoje želje, potrebe, kao i da postanete svjesni svojih mana i nedostataka – od toga zavisi i kakva će vam biti druga polovina godine.

Dakle, sada je vrijeme da definišete ciljeve i prioritete, kojima ćete potom težiti do kraja 2018, a ukoliko to ne učinite, onda ćete sami biti krivi što ćete kasnije morati da se suočavate sa osjećanjem nezadovoljstva.

Ključan će biti period oko 23. juna, jer će tad biti prisutan uticaj Marsa, što će na vas djelovati pozitivno i dati vam stvaralačku energiju i motivaciju da se konačno fokusirate na sebe, svoje ciljeve i prave stvari. Ovaj period u mjesecu obavezno rezervišite samo za sebe i ne dozvolite da vam se pažnja raspline na sto strana.

Ljubav: Jun će vam biti naklonjen i privatno i poslovno, plus vam se smiješi neka romansa,samo je bitno da ne propuštate šanse, i da se ne plašite da izađete iz svog oklopa.

Zdravlje: Zdravlje će vas dobro služiti.

bestfriends

ilustracija

Lav

Posao: Lavovi će u junu doći do zenita svoje društvene popularnosti. Očekujte da ćete biti u centru pažnje gde god da se pojavite – sva vrata će se pred vama otvarati, na poslu je moguće da dobijete ne samo pohvalu, već i povišicu, a na privatnom planu ćete bukvalno moći da se kupate u ljubavi sebi bliskih ljudi.

Nemojte previše da se uobrazite zbog ovoga, već iskoristite to kao stvaralačku energiju, jer je jun odličan mesec za sklapanje sporazuma, dogovora, finansijska ulaganja, pogotovo ako ste planirali da prodajete ili kupujete neku nekretninu.

Ljubav: Partner će vas u svemu podržavati, ali isto tako će i od vas očekivati da se na ljubavnom planu podjednako angažujete i da ga ne zapostavljajte. Ako ste među slobodnim Lavovima, stoji vam jedno zanimljivo poznanstvo sa Bikom ili Strelcem, i to preko posla.

Moguće da je u pitanju neko poslovno putovanje. U svakom slučaju, neće vam biti dosadno – svašta će se izdešavati, i uglavnom ćete biti zaštićeni od negativnosti.

Zdravlje: Pazite se povreda.

girlfriendsday1e1470140994127808x380

ilustracija

Djevica

Posao: Djevicama će se od juna sve do septembra Jupiter zadržati u Suncu, što će osobama rođenim u ovom znaku otvoriti brojne perspektive, ali i donijeti ogromnu energiju, koju ćete morati nekako da obuzdate i da pronađete svoj balans, kako biste ostali staloženi i iskoristili je na pravi način.

Nije tajna da je Djevica uprkos tome što izgleda nedodirljivo jedan od najosjetljivijih znakova zodijaka, a u predstojećem periodu ta njihova osjetljivost će biti posebno naglašena. Djevica će u junu morati da odgovori na brojne izazove - pred nju će se postaviti ne tako mala očekivanja na poslu, mogući su problemi sa partnerom na privatnom planu, kao i zamršeni porodični odnosi, ali i finansijski problemi. U čemu se onda ogledaju pomenute perspektive kada je ovaj znak u pitanju? U tome što će Djevice imati snage da to sve prevaziđu.

Ljubav:  U junu vam takođe stoji jedno bitno poznanstvo, možda i karmičko – pa bi slobodne Djevice mogle da upoznaju ljubav svog života. One koje su u vezi ili braku će morati konačno da pretresu sve one stvari koje im smetaju u odnosu sa partnerom.

Zdravlje: Po pitanju zdravlja su mogući manji problemi sa respiratornim putevima.

nLATINAWOMAN628x314

ilustracija

Vaga

Posao: Vladalac vašeg znaka Venera će ovog mjeseca biti u punoj snazi. 8. juna ćete biti u naponu snage sve zahvaljujući njenom retrogradnom hodu preko Sunca. Inspiracija i instikti će biti posebno naglašeni u ovom periodu.

Pomenuti retrogradni hod znači da ćete se vraćati na neke stare priče koje su se desile nekoliko mjeseci ranije. Najbolja preporuka je da se prilagodite događajima, a ne da pokušavate da promijenite njihov tok, jer u tome sigurno nećete uspjeti.

Ljubav: Ovo je period za dušu, a ne um. Bićete posebno osjetljivi, preispitivaćete neka ključna pitanja svog života, među njima i emotivni status. Pokušavajući da nađete smisao i pravi put. Dozvolite sebi da budete zamišljeni i introspektivni.

Mnoge stvari u vašem životu su bile nekako pod znakom pitanja, nedovršene i u magli. I to je u redu. Dobra vijest je da će mnogo što šta postati jasnije u narednom periodu.

Zdravlje: Posetite stomatologa.

woman

ilustracija

Škorpija

Posao: Bićete puni energije u mjesecu junu, što će vam itekako prijati. Bićete poletni, puni želje za akcijom, zato dobro razmislite u kom smjeru ćete svu tu energiju usmjeriti, jer ovaj je mjesec "dušu dao" za promjene! Zato sjedite i postavite sebi pitanje – Kakvu verziju sebe želim? Koja je najbolja verzija mene? Kada dođete do odgovora krenite ka njegovom ostvarenju.

Ljubav: Bićete optimistični po svim pitanjima, a prijatelji će vas gledati potpuno novim očima. Ovo može biti mjesec dubokog prosvjetljenja po nekim pitanjima i prilika da upoznate nekog novog u vašem životu. Ako čeznete za nekim konkretnim promjenama na emotivnom planu, ovo je mjesec kada treba da krenete u njihovo ostvarivanje. Slušajte svoje unutrašnje biće. Napravite balans zabave i uma i bićete u savršenom skladu tokom mjeseca juna.

Zdravlje: Osjećate se odlično.

ljubavpar

ilustracija

Strijelac

Posao: Sjajne vesti. Dobroćudni Jupiter će se zadržati u vašoj kući karijere sve do septembra. Iscjeliteljski asteroid Hiron zauzeo je vašu kuću talenata i novca. Spiritualni Neptun se smjestio u 3. kuću uma. Kreće krešendo koji će svoj vrhunac imati krajem godine.

Horoskop za jun 2018. godine poručuje da je ovo pravo vrijeme da uklonite sve prepreke i sve ono što blokira vaš optimizam i samopouzdanje, pa ćete krenuti laki i puni energije ka fantastičnim stvarima koje vas tek čekaju.

Ljubav: Osjećajnost i strast će biti u zatišju, ali um i razum će posebno dominirati tokom juna. Neki ljudi će vas možda razočarati, ali to treba samo da vam bude lekcija da se uzdate isključivo u svoje snage, kojih svakako ne manjkate.

Zdravlje: Priuštite sebi odmor i neki vid relaksacije u ovom mjesecu, jer će vam zaista mnogo značiti.

realhappinessofagirl

ilustracija

Jarac

Posao: U narednih 9 mjeseci, iscjeliteljski asteroid Hiron prelazi preko Sunca vašeg znaka i nakon toga se neće vraćati narednih 50 godina. Ovih 9 mjeseci su savršena prilika da osnažite u sebi osećaj odgovornosti i samostalnosti i učinite dobru stvar za svoje samopouzdanje.

Mantra za ovaj mjesec neka vam bude: Preuzimam odgovornost da sanjam svoje nedosanjane snove. U periodu od 6 do 19. juna sve ćete vidjeti daleko jasnije.

Ljubav: Naučite da budite manje strogi prema sebi, pogotovo kada su veze i ljubavni odnosi sa partnerom u pitanju. Vladalac vašeg znaka Saturn prelazi preko kuće veza. Naučite sebe i postanite svjesni ovoga: Vi nijeste odgovorni za njenu/njegovu sreću.

U junu naučite da se oslobodite straha da nekoga pustite da ode. To je vjekovna priča koja je već odavno dokazala svoju korisnost.

Zdravlje: Više spavajte.

putovanje

ilustracija

Vodolija

Posao: Retrogradni Neptun će se smjestiti u sred kuće Sunca vašeg znaka. Nesigurnosti se nastavljaju, ali nema potrebe da strepite. Neptun će napuniti vaše biće pozitivnom energijom, kreativnošću i strašću.

Što se tiče posla pazite da ne upadnete ponovo u istu rutinu. Sposobnost da razvijete veću moć strpljenja će vam se isplatiti na duge staze.

Ljubav: Otvoriće se mogućnosti za neku ljetnju romansu. Ukoliko ste u braku ili vezi uradite nešto lijepo za svoju porodicu. Stvorite značajnu vezu sa svojom djecom. To je ono što vam je potrebno sada.

Zdravlje: Nemojte se previše nervirati.

sreca

ilustracija

Ribe

Posao: Sa početkom mjeseca javiće se određena tenzija između kuće vaših emocija/potreba i kuće karijere i odnosa sa drugima. Pazite gdje stavljate potrebe drugih u odnosu na svoje potrebe.

Hvatajte bilješke, vodite dnevnik, komunicirajte i budite prije svega iskreni prema sebi. Iznesite stvari na sto. Nebo se neće srušiti ako stvari postavite onako kako vi želite, ako vaš mikrosvijet funkcioniše prema vašim pravilima.

Ljubav: Provodite vrijeme sa porodicom, družite se sa prijateljima koji vas ne opterećuju sopstvenim očekivanjima. Moguć susret sa starom ljubavlju.

Zdravlje: Počnite sa nekim novim hobijem koji će vam otkriti ljubav prema svom biću – joga ili prosto neka druga fizička aktivnost gdje ćete postati svjesni sebe i svojih mogućnosti.

Izvor: Luftika/Stil-Kurir

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.