Demokrate: Žabljačanima ćemo pokazati kako  izgleda kada se odgovorno vrši vlast
Foto: Demokrate Žabljak

Lokalni izbori

Demokrate: Žabljačanima ćemo pokazati kako izgleda kada se odgovorno vrši vlast

Da bi se jedan grad mogao okarakterisati kao urbanizovan i turistički atraktivan, gradsko jezgro mora biti na nivou na kojem Žabljak trenutno nije. Još jedan pokazatelj, koji ide u prilog ovoj konstataciji je i gradski park koji je u potpunosti zapušten. Parkovi predstavljaju popularna mjesta kako za mještane, tako i za brojne turiste. Iz toga razloga, ovom napuštenom lokalitetu se mora povratiti stari sjaj kako bi se ponovo mogao nazvati zelenom površinom, saopštile su Demokrate Žabljak.

"Zapuštenost parka se ogleda u koroziranim ekserima koji vire iz polomljenih klupa i mobilijara, tako direktno utičući na sigurnost naših sugrađana, koji, doduše, nemaju ni razloga da posjećuju ovaj narušeni dio grada. Kao da ovo nije dovoljno, u parku ne postoji rasvjeta, a mobilijar na dječijem igralištu je polomljen", navele su Demokrate.

Kako su kazali, stanovnici Žabljaka znaju da može i mora bolje. Nakon što Demokrate budu nosioci nove žabljačke vlasti, park će biti prilagođen najmlađima kako bi se dječiji osmijeh ponovo čuo na ovoj površini. Kako su kazali, izgradiće trotoar i postaviti prijeko potrebnu rasvjetu. Kako bi park, zaista bio park, oplemeniće ga novim sadnicama rastinja, koje odgovaraju našem podneblju. Realizovanjem ovog projekta, Demokrate će i Žabljačanima pokazati kako to izgleda kada se napokon odgovorno vrši vlast, i šta znači raditi za račun opštine i u interesu građana.

"Da su Demokratama Žabljačani i buduće generacije u fokusu govori činjenica da smo, kao još jedan projekat, izdvojili renoviranje dječijeg igrališta u sklopu parka, kao jedine javne površine koju naši mališani trenutno imaju na usluzi. Zato Žabljačani, dođite kući, jer imamo plan", zaključili su.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.