Počnite da pijete po čep sirćeta i osjetićete brojne promjene
Foto: Ilustracija

Uključite u dnevnu rutinu

Počnite da pijete po čep sirćeta i osjetićete brojne promjene

Jabukovo sirće već godinama unazad se pominje kao čudotvoran napitak. Iako mu je ukus jak i intenzivan, on donosi dosta koristi za zdravlje pa ga što prije uključite u svoju dnevnu rutinu. Ovo je samo spisak dokazanih benefita koje ćete osjetiti čim počnete da pijete sirće.

Najbolja preporuka je da sirće pijete tako što ćete u veliku čašu sipati čep sirćeta za početak. Zatim postepeno povećavajte razmjeru sirćeta i za dva mjeseca treba da dođete do nivoa da u čaši sipate dvije kašike sirćeta. 

Takođe, preporuka sa portala "Readers Digest" je i da koristite domaće sirće, a ne kupovno. 

Prve efekte uočićete poslije dva dana:

-Smanjen apetit

-Smanjena želja za slatkišima

-Ljepši zadah

-Ubrzan metabolizam

-Čišćenje krvnih sudova

-Regulisanje šećera i masnoća u krvi

-Smanjene menstrualne tegobe

-Bolja probava

Izvor: Super žena

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.