Ronaldinjo se ženi, ali sa dvije žene istog dana!
Ronaldinjo sa dvije žene

Može mu se

Ronaldinjo se ženi, ali sa dvije žene istog dana!

Legendarni brazilski fudbaler Ronaldinjo Gaučo zakazao je vjenčanje za avgust ove godine. Ništa u toj priči ne bi bilo čudno da čuveni fudbaler Barselone ne planira da istog dana oženi dvije žene – Priskilju Koeljo i Beatris Sousu.

Naime, Brazilac se sa Priskiljom zabavlja već duži niz godina, dok je sa Beatris u vezi od 2016.,prenose Novosti.

Ronaldinjo još od decembra živi zajedno sa dvije pomenute dame u svojoj luksuznoj vili, a one dobijaju i džeparac u iznosu od dvije hiljade eura, da potroše na šta god žele.

Očigledno je da izabranice njegovog srca nisu ljubomorne jedna na drugu, a nekada najbolji fudbaler svijeta tvrdi i da će obijema kupiti isti svadbeni poklon.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.