BS Podgorica: Pozitivnom kampanjom promovisali politički program
OO BS Podgorica

BS Podgorica: Pozitivnom kampanjom promovisali politički program

Odbor Bošnjačke stranke na nivou glavnog grada pozvao je svoje članstvo i simpatizere da izađu u što većem broju na predstojećim lokalnim izborima zakazanim za nedjelju.

"Kampanjom smo nastojali afirmisati sve ono što je Bošnjačka stranka do sada uradila, predstavljajući građanima program za koji ćemo se boriti u narednom mandatu.

Zajedničkim ramazanskim druženjima, uz tradicionalnu večeru- iftar bilo je prilike da razgovaramo sa našim biračima i ukažemo na važnost i značaj predstojećih lokalnih izbora", navodi se u saopštenju OO BS Podgorica.

Obilazak naselja u kojima dominantno živi Bošnjačko-muslimansko stanovništvo i direktan kontakt sa građanima omogućio im je kako kažu, spoznaju potreba koje imaju i problema sa kojima se susreću, a što će dodaju kroz buduće učešće u vlasti nastojati da riješe i realizuju u domenu realnih mogućnosti.

"Uvjereni smo da su simpatizeri Bošnjačke stranke prepoznali naša zalaganja i da će nam i ovaj put ukazati povjerenje kako bi nastavili da ih autentično predstavljamo u gradskoj Skupštini i Izvršnoj vlasti.

Pozivamo naše sunarodnike, da u nedjelju 27. maja, podrže pobjediničku koaliciju „Za dobro građana Podgorice- Milo Đukanović“ koja se nalazi pod rednim brojem 1", zaključuje se u saopštenju.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.