Danilo Sekulić

Lokalni izbori

"Dio smo pobjedničkog saveza kako bismo sačuvali dobro koje je za Podgoricu učinjeno"

Ponosan sam što kao predsjednik Gradskog odbora Crnogorske u Podgorici i kandidat za odbornika u Skupštini Glavnog grada, večeras mogu da u ime Crnogorske pozdravim sve građane, svoje prijatelje i političke saborce, kazao je Danilo Sekulić, predsjednik GO Crnogorske Podgorica i kandidat za odbornika izborne liste “Za dobro građana Podgorice”.

“Mnogo toga dobroga je do sada urađeno za Podgoričane i za Podgoricu. I mi smo odlučili da budemo dio ovog, pobjedničkog saveza, kako bismo to dobro sačuvali, ali i kako bismo zajednički otpočeli nove projekte za dobro građana Podgorice”, kazao je Sekulić.

On poziva sve građane da 27. maja zaokruže broj 1 i podrže sve kandidate na njihovoj listi “Za dobro građana Pogorice - Pobjednička koalicija Milo Đukanović”. Jer ovu listu, kako kaže, čine mladi, djeca ovoga grada, ali i oni iskusniji bez čije razboritosti snaga ove liste ne bi bila ovakva kakva jeste.

“Naša ključna politička poruka na ovim izborima glasi – Za dobro građana Podgorice. Po tome se izdvajamo i zbog toga ćemo 27. maja i da pobijedimo”, zaključio je Sekulić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.