Instagram uvodi NOVO dugme
Ilustracija

Instagram uvodi NOVO dugme

Instagram je napokon odlučio da doda dugo očekivano Mute dugme kako bi korisnici mogli da spriječe da se određeni postovi pojavljuju u njihovom feedu.

Novitet je prvi uočio developer Džejn Vong u kodu za Android Instagram aplikaciju i čini se da je nova opcija polako počela da pronalazi put do korisnika, a svi bi trebalo da je imaju u narednih nekoliko nedjelja.

Ako vam se nečiji post toliko ne sviđa uvijek možete da prestanete da ga pratite, posebno ako je njegov nalog javan, i dalje budete u mogućnosti da ponekada gledate njegove postove. Međutim, ako je nalog privatna, jednom kada neko prestane da vam bude prijatelj, to je to.

Zato je Mute dugme sjajna stvar.

Kada nekoga stavite na Mute, nećete gledati njegove postove, ali će ta osoba i dalje moći da vas kontaktira i dobijaćete notifikacije ako vas je tagovao na nekoj fotografiji ili komentaru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.