DPS obilježio evropski Dan parkova

DPS obilježio evropski Dan parkova

Povodom obilježavanja evropskog Dana parkova, danas su u Baru održana dva događaja, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Bar.

U organizaciji Savjeta mladih i Ženske alijanse Demokratske partije socijalista, zasađeno je novo parkovsko bilje u parku Dvorca Kralja Nikole.

Na lokalitetu pored sportske dvorane Topolica, održana je prezentacija projektnog rješenja za izgradnju budućeg gradskog parka.

Zvaničnoj prezentaciji ovog projekta, koji je od velikog značaja za ambijent grada, osim kandidata za odbornika, Rada Vujačića, koji je i investitor, događaju su prisustvovali i nosilac liste, Dušan Raičevic, Branka Nikezić, Andrea Pajković i Jovan Popović.

"Riječ je o najvećem gradskom parku u Crnoj Gori, koji će zahvatati površinu od 2 hektara i objedinjavati različite sadržaje: fontanu, biciklističku stazu, dječje igralište, toalet, šetalište i zonu za kućne ljubimce. Vrijednost investicije iznosi 800.000 eura", saopšteno je iz OO DPS Bar.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.