Agović: Narod Bijelog Polja zaslužuje bolju budućnost
Samedin Agović

Agović: Narod Bijelog Polja zaslužuje bolju budućnost

Na sastanku Opštinskog odbora Liberalne Partije Bijelo Polje u proširenom sastavu analizirana je politička situacija u Bijelom Polju i Crnoj Gori i zaključeno je da je u kampanju za lokalne izbore izbore Liberalna Partija Opštinski odbor Bijelo Polje ušla spremno, kadrovski ojačana i podmlađena.

U proteklom vremenskom periodu od sjednice najviših organa Liberalne Partije na kojoj je donesena odluka da će Liberali na predstojećim izborima nastupiti na zajedničkoj listi “Za dobro građana Bijelog Polja” sa Demokratskom partijom socijalista, SD i BS,  dosadašnjim koalicionim partnerima na državnom nivou, rukovodstvo opštinskog odbora, obišlo je sve evidentirane članove i simpatizere partije i u neposrednom kontaktu sa njima, razjašnjene su eventualne nedoumice i nepoznanice u vezi nastupa Liberalne Partije na predstojećim lokalnim izborima, saopštio je Samedin Agović, predsjednik Opštinskog odbora LPCG Bijelo Polje.

"Sa velikim zadovoljstvom je konstatovano da preko 95% članova i simpatizera Liberalne Partije u Bijelom Polju je dalo punu podršku ovakvom načinu izlaska Liberalne Partije na lokalnim izborima, a da posebno raduje činjenica  da je određeni broj mladih do sada politički neaktvnih pristupilo Liberalnoj Partiji i već daje puni doprinos kampanji za lokalne izbore", saopšteno je.

Opštinski Odbor Liberalne Partije pozvao je sve svoje članove, prijatelje i simpatizere da na lokalnim izborima glasaju za liste „ Za dobro građana Bijelog Polja”  pod rednim brojem 7, na zbirnoj listi za lokalne izbore uzimajući u obzir dosadašnju dobru koalicijsku saradnju i partnerske odnose na državnom nivou između naših stranaka, kao i posebno činjenicu da se na izbornoj listi nalazi Anja Adamović, predsjednica Mladih Liberala Bijelog Polja.

"Bili smo mašinovodje reformskog voza u Crnoj Gori proteklih četvrt vijeka, mnogo toga se promijenilo nabolje, Liberali će biti jači nego što su sada i vjerujemo da će, kao i u svakoj progresivnoj državi imati još više pobornika.

Apelujemo i na one birače koji u ovom trenutku ne pokazuju preveliko interesovanje za politička zbivanja da shvate, da sa njima ili bez njih, politika u društvu ide nekim svojim tempom. Neka se vrate, neka izađu na izbore 27. maja, neka saslušaju šta sve druge stranke govore, ali neka ovoga puta misle o nekim iskustvima koje imaju, neka razumiju činjenicu da se po pravilu u izbornim kampanjama govori jedno, a nakon izbora radi drugo. I da je ključna razlika između Liberalne Partije i svih drugih stranaka u našoj riješenosti da svakog trenutka kažemo istinu i da ih povedemo najkraćim putem do ciljeva koji moraju biti osvojeni da bi naš život bio bolji. To smo dužni zbog svoje djece, to smo dužni i kao generacija koja je ovu zemlju naslijedila da bi je razviljala", poručio je Agović.

Prema njegovim riječima narod koji živi u Bijelom Polju zaslužuje bolju budućnost nego što je bila prošlost. 

"Sve ono što nas je dijelilo trebamo dati istoričarima, a sve ono što nas povezuje, a reklo bi se da je 90 posto toga što nas veže zajedničko svima nama, i u interesu crnogorskih građana, stoga upućujemo poziv da djelujemo zajedno. LP je bila  i ostala stranka koja će biti okrenuta budućnosti! Glasajte za sigurnu budućnost! Glasajte za dobro građana Bijelog Polja!", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.