Kruščić ubijen iz „gloka“: Ubica izašao iz
Miodrag Kruščić

Egzekutor najvjerovatnije iz Crne Gore

Kruščić ubijen iz „gloka“: Ubica izašao iz "golfa" kolašinskih registracija i pucao u njega

Ubica Miodraga Kruščića najvjerovatnije je iz Crne Gore jer dobro poznaje teren i okolinu Podgorice.

Izvor Vijesti iz policije tvrdi da se pod lupom nalazi ogranak kavačkog klana iz Podgorice, jer kako kaže, bez sumnje je u pitanju nastavak obračuna tog i škaljarskog klana.

Sagovornik TV Vijesti dodaje da je Kruščić najvjerovatnije ubijen zbog poslovnih odnosa sa pripadnicima škaljarskog klana i to iz pištolja marke “glok” kalibra 9 mm.

Očevici ubistva su opisali ubicu kao visokog, krupnog, obučenog u crno, sa kapuljačom i silikonskom maskom preko lica.

Pregledom video-snimka sa nadzornih kamera, kao i iskazom svjedoka ubistva – novinarke Vijesti Jelene Jovanović, utvrđeno je da su u zločinu učestvovale najmanje dvije osobe. Direktni egzekutor izašao je iz crnog „golfa 6“, kolašinskih registarskih oznaka, prišao stolu gdje su sjedjeli Kruščić i Jovanović i pucao mu u leđa, piše Pobjeda.

Utvrđeno je da su „golf 6“ i tablice vozila koji su koristile ubice ukradene u Kolašinu, što upućuje da se radi o brižljivo isplaniranom zločinu, iza kojeg stoji organizovana kriminalna grupa. Kruščić je ubijen ubrzo nakon što se sastao sa novinarkom Jovanović u bašti lokala „Palata“. Kako je ona ispričala inspektorima, sreli su se na njegovu inicijativu, kako bi prikupila informacije za tekst o plaži Trsteno.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.