Grom zapalio kuću u okolini Prijepolja
Ilustracija

Grom zapalio kuću u okolini Prijepolja

U okolini Prijepolja u naselju Orovac desetak kilometara od grada od udara groma zapalila se kuća. Pripadnici Vatrogasno spasilačke jedinice nalaze se na licu mjesta i gase požar.

Kako Novosti saznaju od komandira te jedinice Vujadina Kovačevića radi se o manjoj kući u kojoj niko nije stanovao.

 

Jako nevrijeme, praćeno grmljavinom, kišom i gradom zahvatilo je okolinu Prijepolja. Od udara groma, kako se pretpostavlja zapalila se kuća brvnara u naselju Orovac. 

"Vatrosna ekipa nalazi se na terenu i pokušava da sanira požar. Radi se o manjoj drvenoj kući, sumnjamo da je požar izazvao udar groma", ističe Kovačević.

Bujični potoci načinili su manja oštećenja na putnoj infrastrukturi, dok su štetu pretrpjela i poljoprivredna domaćinstva i malinjaci.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.