Demokrate tvrde da u DPS-u haluciniraju

Demokrate tvrde da u DPS-u haluciniraju

Da li od straha, panike ili nervoze, uglavnom u DPS-u i dalje haluciniraju. Ovog puta je riječ o zvučnim halucinacijama-čuju kuknjavu tamo gdje je nema. Izgleda da im se u sluh urezala atmosfera sa njihovih komemorativnih skupova, koje posjećuje oko pedesetak lica koja su bila predmet optužnica, osuđujućih presuda ili saslušanja u Specijalnom tužilaštvu, saopštili su iz Demokratske Crne Gore reagujući na saopštenje DPS-a koji je ocijenio da “kuknjavom skreću pažnju sa skandaloznog spota”.

Demokrate smatraju i da kolašinski DPS ne zna gdje udara, te da im ne pomaže ni bogato iskustvo drvosječe koji stoji na čelu njihove liste za lokalne izbore u Kolašinu, čovjeka koji ima bespravno izgrađenu pilanu koju nema upisanu u listovima nepokretnosti, ispred koje su svaki dan šleperi koje puni daskama.

“Umjesto da pokušaju da se ograde od sramotnih plakata u Kolašinu, oni nastavljaju sa iznošenjem neistina, identičnih onima koje su predmet ovih plakata. Svakim novim saopštenjem se samo dublje ukopavaju što potrebu za organizovanjem komemorativnih skupova čini razumljivijom. Šta je optužba iz njihove posljednje recenice i prozivka potpredsjednika Demokrata, Vladimira Martinovića, ako nije čin priznanja da oni stoje iza bezumnog i morbidnog čina stavljanja fotomontaže potpredsjednika Demokrata i nosioca naše liste na izborima u Kolašinu, u prostor gdje se izlažu čitulje?”, kazali su u Demkratskoj Crnoj Gori.

Oni navode da ih je Vladimir Martinović ne jednom, pozivao da za sve što znaju podnesu krivičnu prijavu ili se suoče sa njim u TV duelu, što bi razuman i pravičan čovjek prihvatio i izašao sa konkretnim dokazima.

“Pošto takvi niste, izlazite sa malicioznostima i prijetnjama, a kada se na te prijetnje ukaže, onda govorite o kuknjavi, kao što ste kuknjavom nazivali i skandalizovanje Đukanovićeve poruke o fašistima, pa se desilo pucanje u novinarku tih, po Djukanovicu, “fasista”. Što se tiče našeg spota, ponosni smo na njega jer smo vas njime potpuno raskrinkali i znamo da vas boli, jer je razbio vašu bestidnu i perfidnu matricu vladanja, po kojoj građani treba da se prepiru dok im vi otimate šume, rijeke, obale i sve moguće resurse. Iz tog razloga će vam građani Kolašina ponovo reći „ne“, a vaša vlast ostaće za Kolašinke i Kolašince ono što je i dosada bila – ružna uspomena u životu njihovog grada, ako vas se iko ikada i bude sjećao nakon 27. maja”, zaključuju Demokrate.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.