Dikić slao poruke Vučiću, Katnić: Isti scenario planiran za Srbiju

Suđenje za pokušaj državnog udara

Dikić slao poruke Vučiću, Katnić: Isti scenario planiran za Srbiju

Na današnjem suđenju za pokušaj terorizma na dan izbora pročitani su sadržaji iz telefona optuženih.

Pročitane su SMS poruke koje je Bratislav Dikić uputio Aleksandru Vučiću, u kojima ga pita da li i dalje važi ponuda za posao u ambasadama u Moskvi ili Republici Srpskoj.

Pročitana je još jedna poruka koju je Dikić uputio Vučiću, nakon čega je optuženi kazao da ne vidi razlog zašto se njegove poruke sa predsjednikom jedne države čitaju u ovom postupku.

Osim tih poruka pročitano je i više poruka koje je Dikić imao sa više osoba na Fejsbuku.

Tužilac Katnić je pitao Dikića da li je Vučića obavještavao o uvredljivim porukama koje je dobijao na njegov račum.

"Hvala vam što branite mog predsjednika, i ja ga branim", naveo je Dikić.

Milivoje Katnić je kazao da on ne brani Aleksandra Vučića, već spašava. On je dodao i da je isti scenario koji je planiran za Crnu Goru, planiran kasnije za Srbiju.

Suđenje će biti nastavljeno sjutra u devet sati.

RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.