Htio da ukrade aluminijska vrata sa pumpe, udario Podgoričanina koji je pokušao da ga spriječi

Htio da ukrade aluminijska vrata sa pumpe, udario Podgoričanina koji je pokušao da ga spriječi

Podgorička policija rasvijetlila je tri imovinska delikta – razbojničku krađu u pokušaju, tešku krađu i krađu, i zbog sumnje da su ih počinili uhapsila dva lica dok je protiv trećeg osumnjičenog podnijeta krivična prijava u redovnom postupku.

Naime, službenici CB Podgorica lišili su slobode S.A. (19) iz Podgorice, zbog sumnje da je na štetu B.M. i benzinske pumle „Petrol“ počinio krivično djelo razbojnička krađa u pokušaju.

"On je, kako se sumnja, 10.maja ove godine pokušao da otuđi aluminijska vrata koja pripadaju ovoj bezinskoj pumpi ali ga je tom prilikom opazio građanin B.M. koji je pokušao da ga spriječi u odnošenju vrata. S.A. je tada, sumnja se, zadao B.M. udarac šakom u predjelu glave, nakon čega se, ostavivši vrata koja je imao namjeru da otuđi, udaljio sa lica mjesta motociklom kojim je prethodno došao. B.M. je zadobio povredu od udarca i pružena mu je ljekarska pomoć. Osumnjičeni S.A. je uz posebni izvještaj, kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog izvršioca, priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo", pojašnjavaju iz policije.

Policija je uhapsila i A.J. (34) iz Podgorice, zbog sumje da je na štetu G.I. počinio krivično djelo teška krađa.

"On je, kako se sumnja, 19.maja provalio u pomoćni objekat, u vlasništvu ovog lica, koji se nalazi u mjestu Doljani, iz kojeg je potom otuđio jedan dio stvari dok ga je u otuđenju ostalih stvari i alata zatekao oštećeni G.I. nakon čega je A.J. pobjegao sa lica mjesta. Osumnjičeni A.J. je uz posebni izvještaj, kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog izvršioca, priveden nadležnom tužiocu, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo", saopšteno je.

Osim toga, službenici CB Podgorica su nadležnom tužiocu u redovnom postupku podnijeli krivičnu prijavu protiv M.V. (33) iz Prijepolja – Republika Srbija, sa boravkom u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je na štetu marketa „Voli“ počinio krivično djelo krađa.

"On je, kako se sumnja, 16.05.2018. godine ušao u prodajni objekat „Voli“ koji se nalazi u TC „Bazar“, odakle je, iskoristivši kratku odsutnost radnika, iz registar kase otuđio 160 eura", kažu iz policije.

Sva ova krivična djela rasvijetljena su u kratkom roku i to zahvaljujući operativnim radu službencika CB Podgorica.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.