Crna Gora protiv BiH bez Savića, Jovetića i Vukčevića
Foto:FSCG

Crna Gora protiv BiH bez Savića, Jovetića i Vukčevića

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković pozvao je naknadno dva igrača na pripreme za prijateljske utakmice s Bosnom i Hercegovinom i Slovenijom. Poziv su dobili Deni Hočko i Luka Mirković, dok su sa prvobitno objavljenog spiska za mečeve u Zenici i Podgorici otpali Stefan Savić, Stevan Jovetić i Nikola Vukčević.

Za utakmice u Zenici 28. maja i Podgorici 2. juna, Tumbaković je ranije pozvao 29 igrača. Zbog povrede neće biti moguć nastup kapitena Stevana Jovetića. Stefan Savić je propustio dio sezone zbog povrede pa i on želi da se potpuno oporavi, baš kao i Vukčević.

Pozive su danas dobili Deni Hočko i Luka Mirković. 

Hočko je ove sezone branio boje portugalskog Famalikaa za koji je odigrao 35 utakmica u svim takmičenjima. 

Vezista, koji je nastupao za kadetsku, omladinsku i mladu reprezentaciju Crne Gore, prvi put se nalazi na spisku seniorske selekcije. 

Luka Mirković, vezista Budućnosti, drugi put je pozvan u crnogorsku reprezentaciju, nakon što je bio dio nacionalnog tima i u meču kvalifikacija za plasman na EURO 2016 godine protiv selekcije Rusije. 

Početak priprema seniorske reprezentacije Crne Gore za mečeve sa BIH i Slovenijom zakazan je za sjutra u 18 sati. 

Anadolija

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.