SAD: Tužili sina jer nije htio da se iseli iz kuće (VIDEO)
Foto: Screenshot

Ne plaća stanarinu ni ne pomaže s kućnim poslovima

SAD: Tužili sina jer nije htio da se iseli iz kuće (VIDEO)

Roditelji 30-godišnjeg muškarca tužili su sina kako bi se napokon odlučio preseliti, a sud ga je izbacio iz njihove kuće.

Sudski dokumenti pokazuju kako Mišel Rotondo ne plaća stanarinu ni ne pomaže s kućnim poslovima te je ignorisao ponudu roditelja da mu plate preseljenje, piše BBC.

Kristina i Mark Rotondo kažu kako njihov sin i nakon pet pisama u kojem ga obavještavaju da se mora iseliti to odbija da uradi. On tvrdi kako ga nijesu "obavijestili na vrijeme".

Sudija Vrhovnog suda okruga Onondaga u američkoj saveznoj državi Njujork nakon 30 minuta pokušavanja uvjeravanja Mišela da se preseli sam, naredio je da bude izbačen.

Par nije znao kako drugačije svog odraslog sina da natjera da iseli iz njihove kuće. Kad je Mišel ignorisao njihova upozorenja, njegovi roditelji, uz pomoć svog advokata, napravili su odgovarajuće obavještenje o iseljenju.

"Izbačeni ste. Pravni postupak biće pokrenut ako ne odete do 15. marta 2018.", pisalo je, prenosi Radio Sarajevo.

Par je zatim ponudio sinu 1100 dolara da se iseli, uz oštar komentar: "Ima puno poslova čak i za ljude s jadnom radnom istorijom poput tebe. Zaposli se - moraš da radiš", poručili su mu.

Ali 30. marta bilo je jasno kako sin nema namjeru da izađe iz kuće. U aprilu, gospodin i gospođa Rotondo otišli su na gradski sud kako bi vidjeli mogu li da izbace sina iz kuće. No tamo su im rekli da moraju na Vrhovni sud, s obzirom na to da im je Mišel sin.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.