DCG: Plakat uvredljivog sadržaja po Martinovića izložen na mjestu predviđenom za čitulje
Foto: Demokratska Crna Gora

DCG: Plakat uvredljivog sadržaja po Martinovića izložen na mjestu predviđenom za čitulje

Demokratska Crna Gora saopšila je danas da sramni plakati, fotomontaže, kojima se kleveće i vrijeđa potpredsjednik Demokrata i nosilac liste u Kolašinu, Vladimir Martinović, već neko vrijeme osviću u Kolašinu.

Ističu da je sve što se plakatima sugeriše gola neistina a danas je poslata i porukau mafijaškom stilu Vladimiru Martinoviću.

Kako navode, jutros je plakat neistinitog i uvredljivog sadržaja po potpredsjednika Demokrata i nosioca liste za Kolašin izložen na mjestu predviđenom za postavljanje čitulja.

Ovo je, kako smatraju, jasna prijeteća poruka Martinoviću i crtanje mete na njegovo čelo direktno od strane Mila Đukanovića.

Zna se, kako kažu, da se u DPS-u, ni u jednom mjesnom odboru, ništa ne može učiniti bez miga „šefa“.

"A šta znači kad Đukanović crta mete i tako daje odriješene ruke kriminalcima za pucanje i ubijanje, na svojoj koži je nedavno, po drugi put, osjetila novinarka Olivera Lakić. Imajući u vidu ambijent koji su Đukanovićeva politika i on lično stvorili i koji i dalje stvaraju, ove stvari ne smiju proći neopaženo i nekažnjeno", navele su Demokrate.

Oni od nadležnog tužilaštva očekuju da u što skorijem roku otkriju počionice i, što je još važnije, nalogodavce ovako bezumnih i sramnih akata, kako bi se preduprijedile posljedice koje ovi monstruozni postupci sobom nose.

"Za Đukanovića poruka, ali ne mafijaška kakve on, vidimo, šalje: znamo da si nervozan zato što nećeš vratiti Kolašin pod svoju kontrolu i znamo da si nervozan jer ćeš izgubiti izbore, ali nas nećeš uplašiti. Ruka države vladavine prava će te stići uskoro", zaključile su Demokrate.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.