Užas u Goraždu: Sin ubio oca nožem
Ilustracija

Užas u Goraždu: Sin ubio oca nožem

K. M. iz Goražda uhapšen je jutros zbog sumnje da je nožem ubio oca u porodičnoj kući.

Iz policije navode da se 23. maja iza ponoći dežurnoj službi policijske stanice Goražde obratio R.F. i prijavio kako mu je komšija K.M. saopštio da je u porodičnoj kući u naselju Kodžaga Polje – Grad Goražde, nožem usmrtio svog oca K.F.

– Na mjesto događaja upućeni su policijski službenici Uprave policije MUP BPK Goražde koji su potvrdili navode prijave, osigurali mjesto događaja, a osobu K.M., prevezli u službene prostorije MUP – saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova BPK Goražde, prenosi Klix.ba.

Uviđaj su izvršili tužilac Kantonalnog tužilaštva BPK Goražde, službenici Sektora kriminalističke policije MUP BPK Goražde i mrtvozornik Kantonalne bolnice Goražde.

K.M. uhapšen je jutros K.M. i smješten u prostorije za zadržavanje u Policijskoj upravi Goražde.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.