Turista iz Francuske stopirao, Barani ga opljačkali
ilustracija

Turista iz Francuske stopirao, Barani ga opljačkali

Službenici Centra bezbjednosti Bar su uhapsili sugrađanina A.A.(32) zbog sumnje da je zajedno sa još dva lica za kojima se traga, opljačkao turistu iz Francuske.

17. maja policiji u Ulcinju francuski državljanin J.F. je prijavio da su ga napala tri neoznata lica i otela kameru marke „Cannon“.

J.F. je, kako navode iz policije, u namjeri obilaska Crne Gore u Sutomoru stopirao i zaustavio putnički automobil u kojem su se nalazila tri lica, sa molbom da ga  povezu do Ulcinja, gdje je imao smještaj.

"Tokom vožnje prema Ulcinju, jedan od osumnjičenih je došao na ideju da opljačkaju francuskog turistu. On je, kako se sumnja, skrenuo sa magistralnog puta Bar – Ulcinj, prema brdu Mozura, gdje je zaustavio vozilo, i tom prilikom su sva tri lica, kako se sumnja, fizički nasrnula na oštećenog. Dok je jedno lice držalo J.F. dva lica su iz prtljažnika, sumnja se, otuđila kameru marke „Cannon“ u njegovom vlasništvu. Oštećeni se otrgao i potom pobjegao", saopštila je Uprava policije.

Službenici CB Bar su ubrzo nakon zaprimljene prijave od strane kolega iz Ulcinja identifikovali i uhapsili A.A. (32) iz Bara zbog postojanja osnovane sumnje da je sa još dva, za sada nepoznata lica, počinio tešku krađu na naročito drzak način.

Policijski službenici intenzivno rade na identifikovanju i lociranju dva lica osujmnjičena za ovo krivično djelo - dodaje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.