Albanka sa Kosova će pjevati na otvaranju Svjetskog prvenstva
Era Istrefi

Albanka sa Kosova će pjevati na otvaranju Svjetskog prvenstva

Himnu Svjetskog prvenstva u fudbalu koje će biti održano u Rusiji interpretiraće glumac Vil Smit koji će se na taj način vratiti u muzičke vode. Njemu će se pridružiti Kolumbijac Niki Džem, kao i Albanka Era Istrefi.

Prema pisanju Bilborda, pjesma će biti objavljena 25. maja, a producent je Diplo, koji stoji iza nekih od najvećih hitova prethodnih godina poput "Lean On" i "Cold Water". 

Pored uspješne glumačke karijere koju je ostvario, Vil Smit je imao uspjeha i u muzici osamdesetih i devedesetih godina, prvobitno u saradnji sa di-džejem Džezijem Džefom, a zatim je otpočeo i solo karijeru, piše Gardijan. 

Niki Džem je jedan od najvećih latinoameričkih zvijezda, a njegov posljednji singl X pregledan je skoro 800 miliona puta na Jutjubu. Njegovi prethodni hitovi imali su više od milijardu pregleda. 

Era Istrefi proslavila se pjesmom BonBon, koja je bila svjetski hit. Rođena je na Kosovu i Metohiji. U regionu je zapažena kada je u centru Prištine u hramu Hrisa Spasa snimila kontroverzni spot, prenosi B92. 

Himna Svjetskog prvenstva obično se izvodi na ceremoniji otvaranja ili zatvaranja takmičenja. Svjetsko prvenstvo prije četiri godine otvorili su Pitbul i Dženifer Lopez, dok je prvenstvo 2010. zatvorila Šakira.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.