Dačić zove prijateljicu Zaharovu na sabor trubača u Guči
Zaharova

Dačić zove prijateljicu Zaharovu na sabor trubača u Guči

Ivica Dačić pozvaće portparolku ruskog ministarstva spoljnih poslova Mariju Zaharovu da ove godine bude njegov gost na saboru trubača u Guči.

Kako navode "Novosti", Zaharova je inače dobra prijateljica srpskog ministra spoljnih poslova koji žei tim pozivom da joj se oduži i zahvali na dosadašnjoj saradnji i "njenoj srčanoj borbi za interese Srbije, a posebno u odbrani Kosova i Metohije".

"Ona se zaista nesebično zalaže za za naše interese i kroz javne nastupe i izjave koje daje ali i na mnogim mestima i u situacijama koje nisu vidljive u javnosti i na tome smo joj veoma zahvalni", kazao je Dačić. 

"Novosti" pišu da su Daćić i Zaharova, tokom godina, izgradili prijateljski odnos i da jedno drugo stalno iznenađuju nekom poklonima.

Podsjeća se i da je Dačić Zaharovoj nedavno poklonio dio srpske narodne nošnje -jelek.

Zaharova se u tome i slikala i objavila tu fotografiju na svom Fejsbuk nalogu, uz komentar da ne zna kako je Dačić uspio da joj uzme mjeru i da je zaboravio gornje dugme. 

Potom je Dačić, preko Sergeja Lavrova, dobio poklon, od Zaharove, veliku cigaretu s likom njegove ruske koleginice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.