Istraga o ubistvu Kruščića: Naložena obdukcija, ubijen sa 9 metaka
Juče nakon pucnjave, foto: Facebook, PG vremeplov

Istraga o ubistvu Kruščića: Naložena obdukcija, ubijen sa 9 metaka

Više osoba privedeno je u policiju na saslušanje, povodom ubistva vlasnika diskoteke "Beagle", Miodraga Kruščića. Viša državna tužiteljka naložila je obdukciju, a kako nezvanično saznaje RTCG Kruščić je ubijen je sa devet metaka.

Novinarka ND "Vijesti" Jelena Jovanović saslušana je u Višem tužilaštvu kao svjedok, jer je prisustvovala egzekuciji, saznaje portal RTCG od izvora bliskih istrazi.

"Od sinoć privodimo osobe za koje sumnjamo da su članovi organizovanih kriminalnih grupa, ili su bliska njima. Osim bezbjednonso interesantnih lica saslušavaju se i poznanici ubijenog Kruščića. Pretresen je i veći broj lokacija širom države", kazali su nezvanično iz policije.

Pregledavaju se snimci sa kamera u kafiću u kojem je Kruščić upucan, kao i kamera postavljenih u okolini.

Iz policije su kazali za RTCG da i dalje traje izviđaj mjesta zločina, kao i lokacije na Ćemovskom polju, gdje je pronađeno zapaljeno vozilo za koje se sumnja da je korišćeno u izvršenju zločina.

Naveli su da je vozilo potpuno izgorjelo, ali da su pronađeni djelovi oružja.

Za sada nepoznato lice, na čijoj se identifikaciji radi, juče je oko 18:45 časova u naselju Stari aerodrom u Podgorici, u bašti restorana "Palata", ispalilo više hitaca na Kruščića, koji je kasnije preminuo u Kliničkom centru.

Diskoteka "Bigl" je nekoliko puta do sada bila meta napada. U martu ove godine na diskoteku je, u ranu zoru, bačena bomba.

Tokom prošle godine, ta diskoteka je zbog lažnih dojava o bombi više puta bila ispražnjena.

Policija je rasvijetlila samo jednu dojavu za koju je osumnjičen navodni član kavačkog klana Vladimir Roganović.

Kruščićevo ubistvo je peto od početka godine koje se, nezvanično, dovodi u vezu s obračunom kriminalnih klanova s primorja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.