Novak Đoković danas slavi rođendan: Velikih 31 (FOTO)
Foto: Facebook

Novak Đoković danas slavi rođendan: Velikih 31 (FOTO)

Najbolji srpski teniser Novak Đoković danas slavi 31. rođendan.

Đoković je objavio post na društvenim mrežama i rekao kako je ovaj rođendan posvetio Fondaciji Novak Đoković i rekao da je srećan što je svih ovih godina okružen ljudima koje voli.

"Danas je velikih 3-1!!! Ludo je kako vrijeme leti i svakim danom sve više shvatam kako sam bio srećan svih ovih godina što sam bio okružen ljudima koje volim i što sam napravio karijeru na terenu. Znam kako je teško odrastati u teškim uslovima, uz probleme i kako malo može da znači mnogo. Zato sam odlučio da ovaj rođendan posvetim onome što mi je blisko srcu - Fondaciji Novak Đoković. Počeli smo rad 2007. godine i od tada našim tim u Srbiji pomaže djeci, pogotovo onoj sa posebnim potrebama, da odrastaju, razvijaju se i igraju, budu maštoviti, ai i da uče da poštuju druge i da čuvaju prirodu", napisao je Đoković na društvenim mrežama.

Pozvao je sve da mu se pridruže u ovoj "misiji".

"Vaša pomoć će značiti mnogo, doprinijeće! Bilo da donirate 5 ili 500 dolara, znači! Svaka pomoć je važna", naveo je Novak uz zahvalnost svima koji su se već uključili u podršku Fondaciji. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.