50. rođendan danskog princa: Na Kraljevskoj trci 70.000 učesnika

Na Kraljevskoj trci organizovanoj u sklopu proslave 50. rođendana danskog prijestolonasljednika princa Frederika učestvovalo je oko 70.000 ljudi.

Manifestacija je organizovana u Kopenhagenu, Aarhusu, Odenseu, Aalborgu i Esbjergu. Manifestacijama se pridružio i princ, javlja Anadolija.

Princ Frederik 26. maja proslaviće 50. rođendan.

Sredstva ostvarena od trke biće iskorištena na projekte za podsticanje Danaca da se više bave sportom i budu članovi sportskih organizacija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.