Šestomjesečna beba pala sa terase na asfalt, u kritičnom je stanju
Ilustracija

Leskovac

Šestomjesečna beba pala sa terase na asfalt, u kritičnom je stanju

Beba stara šest mjeseci, inače dijete vlasnika turske fabrike „Džinsi Srbija“ Jasina Deniza, pala je danas oko podneva sa terase njihovog porodičnog stana u centru Leskovca i trenutno je u kritičnom stanju.

U leskovačkoj Opštoj bolnici rečeno je da je beba, sa prelomom lobanje, hitno prebačena na Dječju neurohirurgiju u Nišu gdje se ljekari još bore za njen život.

"Slika je bila veoma potresna. Svi smo potrešeni. U mojoj doktorskoj praksi se nikada nije desio ovakav slučaj. Mi smo reagovali po hitnom postupku i poslali bebu u prave ruke", kratko je prokomentarisao direktor Opšte bolnice Leskovac Nebojša Dimitrijević.

Još se tačno ne zna kako je došlo do toga da šestomjesečno dijete padne sa terase sa drugog sprata na asfalt.

Blic

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.