Avion nestao sa radara, nije poznato koliko je putnika bilo u njemu
Ilustracija

Nestao iznad planine Bald

Avion nestao sa radara, nije poznato koliko je putnika bilo u njemu

Zvaničnici američkog grada Beningtona izdali su saopštenje u kom navode da je jedan avion iznenada nestao s radara iznad njihove oblasti.

Kako se navodi, neidentifikovana letjelica nestala je tačno iznad planine Bald.

Policije Vermonta i Beningtona sprovode istragu ali za sada nema zvaničnih informacija. Prema lokalnoj TV mreži WTEN, pretraga terena, zbog mraka, je veoma otežana.

Za sada takođe, nije poznato ni koliko je putnika bilo u avionu koji je iznenada nestao s radara, niti kojeg je tipa, kao ni odakle je. 

Agencije prenose da je za sada jedino poznato da su se u pretragu terena, zbog eventualnog pada aviona, uključile sve nadležne službe.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.