Divanović: Aleksu ni Spaso ne spašava
Nikola Divanović

Divanović: Aleksu ni Spaso ne spašava

Nikola Divanović iz Demokratske partije socijalista Crne Gore poručio je partiji Alekse Bečića da su razotkriveni u falsifikatima i plagijatima, te da nije korektno da zarad sopstvenog spasa troše mlade ljude.

“Idemo iz početka: ponavljam vam, Aleksa, i ostali Srbi “na baterije”, mom ocu je, kao i svima u Crnoj Gori, jasno da ste političari bez hrabrosti da javno iskažete identitet, sklonosti, osjećanja. Da ste intimno Srbi, službeno Crnogorci, a oboje vam služi isključivo u komercijalne svrhe. Da ste razotkriveni u falsifikatima i plagijatima na kojima počivate. Ali, svejedno, nije muški da u nove falsifikate srljate nekim mladim ljudima. Nije korektno da zarad sopstvenog spasa trošite nekog Spasa, ili bilo kog drugog mladog člana kojeg ste u partiju namamili Raffaello kuglicama”, kazao je Divanović.

Aleksi, dodaje on, izvjesno nema spasa.

“Nakon što je u intimi frustrirajuće nemoći, negdje krišom odgledao inauguraciju, siguran je da će izgubiti i ove, i svake naredne izbore, a očigledno je u paničnom strahu da ne ostane i bez MR ispred svog imena. Ako je za utjehu, titulu šampiona u trošenju političkih kolega i saveznika, ne može mu niko oduzeti”, zaključio je Divanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.