Divanović: Aleksa je malo nervozan
Nikola Divanović

Divanović: Aleksa je malo nervozan

Posljednji izliv "mudrosti" u javnost predsjednika Demokratske Crne Gore Alekse Bečića, razumijemo kao posljedicu nervoze i uznemirenosti zbog činjenice da je morao tužiocu da objašnjava kako su se tuđi radovi volšebno našli u njegovom magistarskom radu, saopštio je Nikole Divanovića iz Media tima Demokratske partije socijalista (DPS).

"Ipak, kad je nervozan i uplašen, Aleksa bi trebalo da izbjegava javni nastup. Ovako smo svi shvatili da on živi u paralelnom svijetu, pošto je u realnom, prije mjesec dana predsjednik Đukanović politički pregazio opoziciju, jer mu je 54 odsto građana ukazalo povjerenje. Dakle Aleksa, matematički, svaki drugi glas je osvojio Đukanović. To dalje znači i da se ti i tvoj partner Dritan, pod hitno morate dogovoriti o tome koji je od vas zaokružio broj 7?", saopštio je Divanović.

Bečić je ranije saopštio da predsjednik DPS-a Milo Đukanović nikom više ne vjeruje, a da ga "strah od činjenice da ostaje sam kao svaki diktator čini da mu se često priviđaju stvari i da postaje paranoičan".

"Ni što se inauguracije tiče, njene forme i sadržaja, nema potrebe da se Aleksa potresa oko toga. Ostavljamo mu na volju, kad sljedeći put bude slavio svoj poraz, sjekao tortu i tjerao ljude da bacaju konfete, neka na taj događaj pozove koga želi. O inaguraciji može da razmišlja jedino ako se nekad odluči da napiše sastav na temu - Mladost i mašta mogu svašta. Do tada, Aleksa, nemoj puno da se nerviraš. Pred tobom su novi porazi, glavu gore i samo hrabro", naveo je Divanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.