Udes u Tivtu: Motociklista ostao bez stopala
Ilustracija

Udes u Tivtu: Motociklista ostao bez stopala

Motociklista J. Č. (35) iz Tivta teško je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se sinoć oko 23 sata i 15 minuta dogodila na Jadranskoj magistrali kod Lovanje.

Prema nepotvrđenim informacijama on je upravljajući motociklom „Jamaha“ kotorskih registarskih oznaka, sudario sa sa automobilom „golf 5“ (BR BV 791) kojim je upravljao devetnaestogodišnji Z.V. iz Tivta.

J.Č. je pretičući vozilo ispred sebe velikom brzinom prešao na suprotnu kolovoznu traku i udario u automobil koji se kretao suprotnim pravcem.

U udesu je J.Č. ostao bez stopala lijeve noge. Iako teško povrijeđen nastavio se kretati i pao kod benzinske pumpe u Kukuljini. Njemu je prvu pomoć ukazala tivatska služba Hitne pomoći nakon čega je hospitalizovan u risanskoj bolnici.

J.Č. nije u životnoj opasnosti, a vozač „golfa“ Z.V. je nakon saslušanja u Osnovnom državnom tužilaštvu pušten da se brani sa slobode.

Radio Tivat

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.