Cetinjani uz Mariju Šerifović proslavili Dan nezavisnosti
Foto: Cetinjski list

Cetinjani uz Mariju Šerifović proslavili Dan nezavisnosti

Multimedijalnim programom sinoć je na Cetinju obilježen Dan nezavisnosti.

Centralni dio programa na Dvorskom trgu - koncert Marije Šerifović, okupio je veliki broj posjetilaca iz cijele Crne Gore koji su zajedno sa građanima Cetinja proslavili 12 godina od obnove državne samostalnosti.

Pred početak koncerta Marija Šerifović je kazala da joj nastup na Cetinju povodom Dana nezavisnosti predstavlja veliko zadovoljstvo.

"Drago mi je što ste odabrali mene, hvala vam zbog toga. Iskrena da budem, prvi put pjevam na Cetinju, nadam se da će biti fenomenalno, da će publika u ovom gradu biti dovoljno vatrena kao u svim ostalim gradovima" kazala je Šerifović.

Uoči koncerta Marije Šerifović nastupili su ansambl KUD - a “Njegoš” i revijski orkestar "Allegro Vivo", pod dirigentskom palicom Radovana Papovića, uz solistkinje Saru Vujošević , Tijanu Blečić i Bojanu Pejanović. Publici se predstavio i mladi cetinjski violinista Viktor Huter. Menadžer Turističke organizacije Prijestonice Cetinje Marko Vujanović kazao je kako naš grad u pravom prazničnom duhu i ambijentu proslavlja Dan nezavisnosti.

"Zaista smo zadovoljni, poslužilo nas je lijepo vrijeme, zahvaljujem svima, a osobito posjetiocima koji su došli u velikom broju, ne samo iz Cetinja, već iz okolnih gradova, kao i brojni turisti koji su sa primorija došli u naš grad" kazao je Vujanović.

Program na Dvorskom trgu su organizovali Prijestonica Cetinje i Turistička organizacija grada.

Cetinjski list

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.