Podgorica za 21. vijek: Građani sve više otkazuju povjerenje DPS-u

Podgorica za 21. vijek: Građani sve više otkazuju povjerenje DPS-u

Najveći problem kriminalnih lobija iz Demokratske partije socijalista jeste što im građani sve više otkazuju povjerenje i šalju ih tamo đe i pripadaju – neke na margine političke scene a neke na optuženičke klupe i ćelije spuškog zatvora, navodi se u odgovoru koalicije „Za 21. vijek“ na DPS-ovo saopštenje u kojem ta partija ističe da su građani više puta rekli ne Demokratama i Građanskom pokretu URA.

„Da je tako potvrđuju Kotor, Budva, Herceg Novi, Berane, danas Plužine, sljedeće nedjelje Podgorica, Bar, Pljevlja, Danilovgrad i tako redom sve dok se kriminalci ne smjeste tamo gdje im i mjestom pripada – u zatvore, a nesposobnjakovići i polupismenjaci na margine političke scene. Tek tada ćemo uspjeti još jače i još bolje da pokažemo ono što znamo i umijemo i ono što zaslužuje Crna Gora za 21. vijek“, ističu iz ove koalicije.

Kažu da im je jako žao što će "kriminalni lobiji iz DPS-a postati prošlost Podgorice ali i cijele Crne Gore i da im nakon što ih građani vide iza rešetaka ostaje lak zadatak da realizuju sve projekte koalicije „Za 21. vijek“."

„Jer to je neminovnost, kako bi od onoga što su pokrali od građana a što će morati da vrate izgradili i šetalište pored Morače, napravili bolnicu, nove škole i vrtiće, rekonstruisali ulice, Podgoricu obogatili turističkim znamenitostima, kulturnim sadržajima i vodili se novom vizijom razvoja grada. Uz racionalno gazdovanje budžetom moći ćemo čak i da uštedimo sredstva i namijenimo ih za nove sadržaje koji će od Podgorice napraviti evropski grad 21. vijeka“, naglašavaju iz koalicije "Za 21. vijek".

Dodaju da su uzaludni pokušaji DPS-a da na novim izdajama prigrabe još poneki nelegitimni mandat.

“Uzalud vam stranke sateliti, uzalud vam UDBA i konvertiti. Sve je to prošlost građana Podgorice a što vam govore i rezultati anketa po kojima vidite da ste od 27. maja bivši okupatori Podgorice. Javite kriminalnim lobijima da ste nemoćni i neka se Mugoša što više išeta na vazduh u vašoj debakl kampanji, za nekoliko mjeseci faliće mu toga”, zaključili su u ovoj koaliciji.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.