21.maj posvećuju Kneževiću: DF sjutra organizuje
Predsjedništvo DF-a

21.maj posvećuju Kneževiću: DF sjutra organizuje "Marš na Spuž"

Predsjedništvo Demokratskog fronta (DF) saopštilo je da će 21. maj posvetiti Milanu Kneževiću, pa će organizovati sjutra manifestaciju podrške njemu pod nazivom "Marš na Spuž".

Član Predsjedništva DF-a Andrija Mandić kazao je da na taj način žele da predsjedniku DNP-a Milanu Kneževiću prenesu poruku "da to što sunajnapadanija politička organizacija u Evropi ne znači da su poklekli".

"Ne znači da smo se odrekli onih koji se, zbog ideja koje zastupamo nevini se nalaze u zatvoru, već iskazujemo punu solidarnost sa njima. Želimo da dio naše snage prenesemo na njih. Mi znamo koliko je Milan jak i koliko je uvjeren u ispravnost borbe u kojoj učestvuje on, njegova partija i DF", kazao je Mandić.

Protestna šetnja nakon obraćanja članova Predsjedništva DF-a okupljenim građanima, uslijediće od Osnovnog suda, Bulevarom pored Ekonomskog fakuteta i "Pet udovica", starim putem za Danilovgrad, do ZIKS-a.

"Dolazak učesnika marša pred ZIKS očekuje se od 12:30 do 13 sati, gdje će se okupljenim građanima obratiti Slaven Radunović, poslanik DF-a i nosilac liste DF–SNP za Podgoricu, ali prije svega, u svojstvu poslanika, koji je prvi neustavno i nezakonito uhapšen tokom razbijanja mirnih protesta DF-a 17. oktobra 2015", navode iz DF-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.