Zapalio se autobus fudbalera Zvezde, igrači iskakali iz njega
Foto: Facebook

Šampionsko slavlje prekinuto

Zapalio se autobus fudbalera Zvezde, igrači iskakali iz njega

Fudbaleri Crvene zvezde proslavili su titulu Superlige pred svojim navijačima, najprije na utakmici sa Voždovcem (5:1), a onda i na ulicama glavnog grada. Međutim, niko nije mogao ni da pretpostavi šta će se desiti tokom šampionske parade.Ha

Autobus kojim su fudbaleri Crvene zvezde krenuli na proslavu titule ispred Hrama Svetog Save, zapalio se, pa je slavlje prekinuto.

Policija je sve rastjerala, igrači su skakali sa autobusa, imajući u vidu da nisu mogli da siđu jer se vatra pojavila kod motora. Spašeno je petoro, šestoro male djece koja su bila blizu mjesta dešavanja.

Uzrok požara još nije poznat, ali vrijedi pomenuti da je određen broj pirotehnike bio ''prisutan'' prilikom slavlja.

Inače, fudbaleri Zvezde su autobusom krenuli ka Hramu nedugo posle pobjede nad Voždovcem 5:1 i slavlja na Marakani.

Nedugo pošto su iskočili iz autobusa, fudbaleri Zvezde su nastavili šampionsku šetnju i slavlje će se nastaviti u jednom od beogradaskih restorana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.