Radulović: Talas socijaldemokratije preplavio Danilovgrad
Radovan Radulović

Radulović: Talas socijaldemokratije preplavio Danilovgrad

Uvjereni smo u to da ćemo na ovim izborima postići značajan rast, jer se talas istinske socijaldemokratije nezaustavljivo širi Danilovgradom, a naš program nailazi na jako pozitivne reakcije građana, poručio je nosilac liste Socijaldemokrata u ovog gradu Radovan Radulović.

“Sve informacije sa terena kojima trenutno raspolažemo ukazuju na to da će Socijaldemokrate biti okosnica buduće lokalne vlasti u Danilovgradu”, dodao je on.

Socijaldemokrate Danilovgrada su danas predstavile izborni program i u direktnoj komunikaciji sa građanima saznali koji su to najzačajniji izazovi sa kojima se oni svakodnevno suočavaju i na koji način će mjere iz našeg programa moći da doprinesu njihovom rješavanju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.