Demokrate: Biočinovićima potrebni novi trotoari i rasvjeta

Demokrate: Biočinovićima potrebni novi trotoari i rasvjeta

Demokrate će se u Kolašinu ponašati domaćinski i raditi u interesu građana, a saobraćaj i svi aspekti svakodnevnog života biće usmjereni na građanina, kao i cjelokupno djelovanje partije koje će biti podređeno prosječnom građaninu Kolašina, poručili su iz te partije.

Kao odgovorna vlast, svjesna svoje uloge u životu opštine, kako navode Demokrate, poručuju da će napraviti nove trotoare i postaviti prijeko potrebnu rasvjetu.

"Kao i u naseljima Donji i Gornji Pažanj, i u naselju Biočinovići su dugogodišnje neulaganje u redovno održavanje i velika nebriga dovele do ogromne zapuštenosti infrastrukture. Teško je razumjeti kako je moguće da jedno prigradsko naselje u 21. vijeku nema iole razvijenu saobraćajnu infrastrukturu, ako se zna da je to najvažnija forma javnog prostora bez koje je normalan život nezamisliv. U Biočinovićima nema ni trotoara, ni ulične rasvjete. Osim toga, izvršićemo sanaciju dotrajalog kolovoza, uraditi novu asfaltnu površinu gdje je neophodna i obnoviti staru, a sve da bismo građaninu pružili pristojan, dostojanstven i bezbjedan život u rodnom mjestu. Dođi kući jer imamo plan za moderan grad", poručuju iz Demokratske Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.