Osobe u ovom znaku nijesu baš
Foto: Ilustracija

Opsjednuti svojom slobodom

Osobe u ovom znaku nijesu baš "rođene" za bračni život

Osim što su poznati po tome što su izuzetno društveni, pozitivni i slobodni u svakom smislu, oni nijesu najbolji u vezama. Nijesu baš “rođeni” za bračni, odnosno, porodični život. Jer im najviše treba samo jedno – njihova sloboda…

Riječ je o Strijelčevima. 

Zbog te iste slobode, vas neće previše uzimati u obzir pri svojim planovima i razmišljanjima, već će biti pomalo jedno samoživo stvorenje koje će prvo gledati da njemu bude najbolje i da zadovolji svoje potrebe. Vaša osjećanja su pomalo nebitna, jer su njegova i te kako na prvom mjestu, pa za vas – nema vremena. 

Svaku ličnu grešku neće vidjeti, a kada mu se to iznese pred vidjelo, najstrašnije će vas ocrniti. Kada je u pitanju obrnuta situacija – u stanju je pametovati cijeli dan i noć. 

Spremni su se obavezati, ali sve okreću u svoju korist. Ovaj tip zahtijeva mudrog i taktičnog partnera. Strijelčevi su pomalo cjepidlake i mnogo su skloniji primjećivanju lošijih strana i grešaka svog partnera. 

Ukoliko se njegovi ukusi promijene, ne vidi zašto bi nastavio s izražavanjem simpatije prema nekoj osobi. Čak i ako mu ništa posebno ne smeta, život i ljubav posmatra samo kao dio sportske igre. Naravno, on/a je “jak” u braku. Njegov partner mora biti široke svijesti, oslobođen ljubomore i pomalo povodljiv, čak i ako to nije njegova prava priroda. 

On će morati biti pravi umjetnik kako bi u svemu mogao pratiti i zadovoljavati interese jednog Strijelca. S ovim ljudima nije teško živjeti. Ali zbog njihovog nedostatka osjećaja, velikog nestrpljenja za bilo šta što je ograničeno ili strogo utvrđeno pravilima, partneri ovog znaka moraće da prošire svoje horizonte, kako bi s njim bili na ravnoj nozi. 

Njihove strasti su sportske i avanturističke, a ljubav doživljavaju kao srećnu okolnost. Svi njihovi osjećaji i želje usmjereni su na brzu i momentalnu akciju. 

Izvor: Mali horoskop/ Ženski magazin

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.