Popović: Obaveza je svih generacija da čuvaju tradiciju i najljepše lice Crne Gore
Andrija Popović

Liberalna partija čestita Dan nezavisnosti

Popović: Obaveza je svih generacija da čuvaju tradiciju i najljepše lice Crne Gore

Građanima i građankama Crne Gore Liberalna partija čestitala je 21. maj, Dan nezavisnosti Crne Gore.

Svijetli datum i prekretnica moderne crnogorske istorije upisao se među slavne pobjede ove države izvojevane tokom hiljadu godina, posebno važan jer je izboren olovkom i razumom što je osobenost velikih i utemeljenih naroda i država, ocijenjeno je iz Liberalne partije Crne Gore.

"Decenija za nama potvrdila je da je pobijedila, ne samo naša iskrena emocija i ljubav prema Crnoj Gori, slobodi i građanskom, multikulturalnom drustvu već i mudrost da vodimo državu naprijed ka modernoj civilizaciji", kazao je Andrija Popović, predsjednik Liberalne partije.

Istakao je da se članstvom u NATO i približavanjem i skorim članstvom u EU jasno prepoznaje čvrsta opredijeljenost da kvalitet života naroda Crne Gore i njegova sigurnost stalno i permanentno rastu i napreduju sa najrazvijenijim državama Evrope i svijeta.

Obaveza je svih generacija, kako je Popović naveo, da stalno čuvaju takvu tradiciju i najljepše lice Crne Gore koje je okrenula svakom dobronamjernom čovjeku, a to su sloga, čast i međusobno uvažavanje u crnogorskoj zajedničkoj slobodi i otvorenosti.

"Samo društvo u kojem svaki čovjek ima priliku da bude srećan može biti srećno društvo.Da je vječna Crna Gora i njena sloboda", poručio je Popović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.