Demokrate Plužine: Aktivista SNP-a upao u naše prostorije i vrijeđao (VIDEO)
Foto: Screenshot/Youtube

Demokrate Plužine: Aktivista SNP-a upao u naše prostorije i vrijeđao (VIDEO)

Demokratska Crna Gora saopštila je da je aktivista SNP-a, Ljubomir Radojičić, oko 17.15, pokušao da upadne u prostorije Demokrata u Plužinama.

Kako je saopšteno, Radojičić je po ulasku u kancelariju prisutnima rekao "ološi jedne, daću ja vama..."

"Radojičič je vrijeđao kandidatkinju za odbornicu Demokrata, Mirjanu Adžiću, koja je prije nekoliko dana pretrpjela šikaniranje od aktuelnog gradonačelnika Plužina iz redova SNPa. Ovaj čin Mirjane Adžić je, očito, bio okidač za bijedni pokušaj zastrašivanja nje od strane lokalnog SNP-a, koji je ovim postupkom prema našoj kandidatkinji za odbornicu još jednom pokazao da je ta partija DPS u malom i da ni njima nisu strani mehanizmi obračuna sa neistomišljenicima, zastrašivanja i obračuni sa medijima za koje smo se iskreno nadali da ih baštini jedino DPS. Događaj u Plužinama neprijatno nas je iznenadio", navodi se u saopštenju Demokrata.

Dodaju da je Radojičić fizički nasrnuo i na potpredsjednika i poslanika Demokrata, Mijomira Pejovića, koji je o cijelom događaju obavijestio Odjeljenje bezbjednosti u Plužinama.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.