Dvojica mladića maltretirali dječaka da im da 400 eura i garderobu
Ilustracija

Niš

Dvojica mladića maltretirali dječaka da im da 400 eura i garderobu

Dvojica mladića iz Niša saslušana su zbog sumnje da su maltretirali maloljetnika kako bi im dao 410 eura i garderobu, izjavila je portparolka Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu Milica Jovović.

Kako je navela, N. M. (20) i N. K. (19) su saslušani, jer se sumnja da su primjenom fizičke sile prinudili maloljetnika da im preda 410 eura, majicu i trenerku, kao i da su nastavili da ga maltretiraju da bi im predao još 200 eura.

Njima je odredđen pritvor od 30 dana zbog opasnosti da će uticati na svjedoke i da će ponoviti krivično dijelo, kazala je Jovovićeva za agenciju Beta. Prema nezvaničnim informacijama mladići su dječaka (16), da bi mu iznudili novac i stvari, svlačili, tukli i gasili mu po tijelu cigarete. 

Oni su sumnjali da je dječak obio kuću u Nišu i tražili su da im preda sve što je ukrao, kako bi im vratio ranije pozajmljenih stotinak eura.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.