Krivična prijava protiv maloljetnika osumnjičenih da su pretukli Podgoričanina

Krivična prijava protiv maloljetnika osumnjičenih da su pretukli Podgoričanina

Službenici Centra bezbjednosti Podgorica su juče nadležnom tužiocu za maloljetnike podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.

"Oštećeni K.V. (25) iz Podgorice je, 20.04., podnio prijavu protiv više maloljetnih lica Centru bezbjednosti Podgorica, u kojoj je naveo da su ga ta lica, 13.04. oko 19,00 časova, u ulici Vuka Mićunovića, na parking prostoru OŠ „Vladimir Nadzor“, fizički napala i zadala mu više udaraca u predjelu glave i tijela, zbog kojih je bio na bolničkom liječenju na Odjeljenju za ortopediju Kliničkog centra Crne Gore", navode iz UP.

Nakon zaprimljene prijave službenici Jedinice kriminalističke policije za suzbijanje maloljetničke delinkvencije CB Podgorica su u saradnji sa državnim tužiocem za maloljetnike, koji je naložio preduzimanje operativnih mjera i radnji, kao i obavljanje razgovora sa svim licima koja su učestvovala u ovom događaju, tom tužiocu podnijeli krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv L.V. (14) i L.L. (14), oba iz Podgorice, zbog postojanja osnovane sumnje da su počinili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.

Pored ova dva lica, kako je saopšteno iz policije, identifikovana su još dva maloljetna lica za koja se sumnja da su počinila navedeno krivično djelo, ali nisu obuhvaćeni krivičnom prijavom jer nemaju navršenih 14 godina, pa samim  tim nisu krivično – pravno odgovorni.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.