Krivokapić Đukanoviću: Laži mu još kod nekih pobjeđuju ali ga istina izdaje
Ranko Krivokapić

Krivokapić Đukanoviću: Laži mu još kod nekih pobjeđuju ali ga istina izdaje

"Izdao je vlasnik DPS-a svaku državu koju je branio", kazao je danas predsjednik Socijaldemokratske partije Crne Gore Ranko Krivokapić reagujući na izjavu predsjednika DPS-a Mila Đukanovića koji je na tribini u Kolašinu podsjetio na prošle lokalne izbore i kazao da je upravo u Đuđevini, gdje su izbori ponovljeni, počela izdaja SDP-a.

"Kad vam čitav politički vijek prođe u progonu neistomišljenika, a pri tome sami izdajete svakog gospodara kojem ste služili, onda vam politika mora ostati zavadi pa vladaj – dok te pravda ne stigne. Narodna veli –Laži mu još kod nekih pobjeđuju ali ga istina izdaje.

Izdao je vlasnik DPS-a svaku državu koju je branio : Titovu Jugoslaviju  da bi služio velikoj Srbiji. Veliku Srbiju da bi nastavio poharu Srbije i Crne Gore. Izdao je Ustav Crne Gore kako bi od  nezavisne Crne Gore napravio  imanje, a ne državu. Đe će jezik no na šupalj zub", kazao je Krivokapić.

Ističe da je stalna politika DPS-a "druge proganjati za ono što čitav život radiš".

"Tamničar – zarobljene države, kako je opisuju od Brisela do Vašingtona, ne vidi da ga je čitava Crna Gora makar jednom do sad izdala. Jedni kad nijesu htjeli sa njim u bratoubilački rat, drugi kad su vjerovali u ono zašto su ga doveli na vlast početkom devedesetih . Sada su svi izdajnici koji neće da  ćute  o biblijskoj pohari i pohlepi vladajuće klike u Crnoj Gori", navodi se u reagovanju Krivokapića.

Misija SDP-a, kako ističe on sad kad je završeno strateško utemeljenje Crne Gore je da okuplja oko Ustava Crne Gore i plana razvoja.

"Koliko god to imalo uspona i padova. Ako smo od ratnih strvinara DPS-a , makar formalno napravili cvrkutave zapadnjake, onda ćemo svakako od progresivnih snaga  napraviti evropsku Crnu Goru.

Tamničaru, slažemo se da nijesmo srodna opozicija u Kolašinu ali se pokazalo da kada se u Crnoj Gori okupimo oko Ustavnog patriotizma , reda i zakona počinje ozdravljenje od bolesti zvane – DPS i sateliti pohara  naroda", naveo je Krivokapić.

U jednom mandatu Krivokapić ističe da je smanjila "poštena vlast na pola trošenje narodnog novca u Kolašin". 

"Za ono što su za jedan jedini dan po kafanama pojeli vaši patriotski kadrovi sada kupimo svim prvacima udžbenike a polumaturantima lap topove. Opština subvencionira solarne panele na selima dok vaša vlast struju za vaše kumove. A ostavili ste grad sa pet budžeta duga i blokadom od 5 godina. Ima li kraja bestidnosti u poharnom dijelu DPS-a u odbrani vlasti po svaku cijenu ?

I konačno o državnoj izdaji  u Kolašinu. Dok se Milo Đukanović pitao u ovom okorubanom gradu, državna zastava se nije zavijorila na njegovim ulicama. Došla je tek sa onima koje on naziva izdajnicima. Izgleda da je jedina prava zastava njegovog DPS-a gusarska – sve ostale je u blatu ostavio pa će i Crnogorsku ako ga ne zaustavimo", zaključio je Krivokapić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.