Grabar Kitarović nije ni pozvana na inauguraciju Đukanovića
Grabar Kitarović

DPS dematuje

Grabar Kitarović nije ni pozvana na inauguraciju Đukanovića

Povodom lansiranja vijesti da je predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović otkazala dolazak na inauguraciju predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića, iz Demokratske partije su saopštili da ona nije bila ni pozvana.

"Obavještavamo javnost da na svečanu sjednicu Skupštine Crne Gore, na kojoj će predsjednik Đukanović položiti zakletvu 20. maja ove godine, kako je i iz Skupštine već saopšteno, nije predviđeno prisustvo visokih predstavnika stranih država, osim ambasadora i vojnih izaslanika akreditovanih u Podgorici. Dakle, potpuno je netačna vijest o otkazivanju dolaska Predsjednice Hrvatske na inauguraciju predsjednika Đukanovića", saopštili su iz DPSa.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.